Reus viu aquest cap de setmana noves activitats en el marc de la Capital de la Cultura Catalana

La “Festa de les Flors” inclou diferents actes que tenen com a fil conductor la natura i la convivència, amb activitats a càrrec d'entitats de la ciutat

Reus viu aquest cap de setmana noves activitats incloses a la programació de la Capital de la Cultura Catalana, entre les quals destaca la segona edició de la “Festa de les Flors: flors, masos i cultura”, que es porta a terme diumenge 3 de setembre de 10.30 a 20.00 h al parc de Mas Iglesias i que és promoguda per les associacions de veïns Parcel·les Cases, Mas Ig lesias, Amics del Barri Fortuny i l’entitat Ajuda’ns a Ajudar.

La “Festa de les Flors” inclou diferents actes que tenen com a fil conductor la natura i la convivència, amb activitats a càrrec d’entitats com Reusenques de Lletres, Puntaires de Reus, Còdol Educació, l’actuació de Sax Ars Band i de teatre al carrer a càrrec de l’Orfeó Reusenc. A més hi haurà un taller de plantes per a infants a càrrec de Chus Alegre, vermut solidari gentilesa de Borges, una festa de l’escuma i un berenar per a avis i néts gentilesa de Forn Sistaré, entre d’altres propostes. Durant tot el dia l’entitat Ajuda’ns a Ajudar vendrà flors i la recaptació anirà destinada a l’Associació de la Síndrome d’Asperger.

“Firalletres”, Fito Luri i fotografia
Una altra de les activitats properes en el temps que s’inclouen a la programació de Reus Capital de la Cultura Catalana és la primera sessió del cicle de presentacions literàries “Firalletres” aquest dissabte 2 de setembre a les 13.00 h a la terrassa de la segona planta de La Fira Centre Comercial, durant la qual es donarà a conèixer la trajectòria i l’obra de la creadora tarragonina Joana Garcia. Les següents sessions d’aquest cicle estaran dedicades a Raimond Aguiló (9 de setembre) i Raquel Estrada (16 de setembre) al mateix espai i a la mateixa hora.

Dilluns dia 4 a les 18.30 h continua el cicle “Biblioteca Chill Out amb els nostres músics” amb l’actuació del cantautor Fito Luri, que presentarà el seu treball “Planetes càlids” a la Biblioteca Pere Anguera. Aquest cicle programat per les Biblioteques Municipals durant l’estiu es tanca dilluns amb aquesta actuació.

Dimarts dia 5 a les 20.30 h s’inaugura a la sala d’art La Vintiquatrena la mostra fotogràfica “Ombres i llums a l’espai Gaudí”, organitzada pel col·lectiu d’aficionats a la fotografia Fotocamp. Es tracta d’un recull d’imatges de Cesc Escoda on es mostren detalls, marcats per les ombres i les llums, capturats al Gaudí Centre de Reus. L’exposició es podrà visitar fins al 30 de setembre.