Reus es transforma per rebre el Trapezi

La Fira Trapezi tindrà lloc des del proper dijous, 10, fins el diumenge, dia 13

La ciutat ha començat ja a transformar-se per acollir les 32 companyies i més de 100 representacions que es podran veure des de dijous fins al diumenge a la Fira trapezi 2018, amb una programació variada d’estils, disciplines i formats, i pensada per a tots els públics.

Aquest dijous 10 de maig, Trapezi, Fira del Circ de Catalunya, donarà el tret de sortida a la seva 22a edició amb una doble inauguració. En primer lloc, a les 20:00 h se celebrarà una inauguració institucional a Cal Massó i més tard, a les 22:30 h, a la plaça del Mercadal tindrà lloc el Cabaret Inaugural, amb actuacions diferents i música en directe, un format que es repetirà totes les nits de la Trapezi. Al llarg de quatre dies, un total de 32 companyies mostraran els seus espectacles a la capital del Baix Camp que es convertirà en l’aparador del millor circ nacional i internacional a Catalunya.

El Cabaret
El Cabaret és, un any més, el format escollit per inaugurar el Trapezi i enguany ho fa amb una sorpresa, uns presentadors de luxe: Itziar Castro i Piero Steiner. Després de que Oriol Boixader ‘Oriolo’, Jordi Martínez i Joan Arqué ‘Arquetti’ presentessin el cabaret de l’any passat, el format manté l’aposta cap a la teatralització. Cada nit, es podrà veure un espectacle diferent composat per números de les següents companyies: Júlia Farrero, Lorenzo Mastropietro, Avital&Jochen, Natasha Galkina, Rhum&Cia, Joel Martí & Pablo Molina, Amer i Àfrica i Chaperton. I tot acompanyat per la música en dir ecte de Circonautes, hàbils músics de música circense.