“Misericòrdia: de Reus al Cel”, inclòs a la Capital de la Cultura Catalana

L’obra es representarà el proper 15 de setembre a les 21:30h a la Prioral de Sant Pere

L’Orfeó Reusenc ha presentat aquest dilluns 4 de setembre  “MISERICÒRDIA: de Reus al Cel”, un espectacle creat i dirigit per Albert Bermúdez i amb la direcció musical del mestre Albert Galcerà, qui també és el compositor de la banda sonora. L’obra es representarà el proper 15 de setembre a les 21:30h a la Prioral de Sant Pere i compta amb la participació de més de 100 persones, entre actors, cantaires, músics, dansaires, assistents i tècnics.

A ‘acte de presentació que ha tingut lloc a l’escenari del teatre de l’Orfeó Reusenc hi han assistit la regidora de Cultura, Montserrat Caelles, la presidenta de l’Orfeó Reusenc, Esther Cos, la comissaria de la Capital de la Cultura catalana Reus 2017, Montserrat Grau i els responsables del guió i de la direcció musical, Albert Bermúdez i Albert Galcerà.

“MISERICÒRDIA: de Reus al Cel” explica la llegenda de l’Aparició de la Mare de Déu de Misericòrdia a la pastoreta Isabel Basora. Tot plegat durant una epidèmia de pesta a la ciutat de Reus que, segons narra la història, va cessar gràcies a la intervenció divina de la Verge. A més, també hi apareixen nous personatges fins ara desconeguts en noves trames secundàries. La proposta de l’Orfeó Reusenc s’emmarca en els actes de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017 i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, l’Arxiprestat i el Prior de la Prioral de Sant Pere.