Espectacles itinerants a “Reus és Nadal”

Aquest cap de setmana, dos espectacles geolocalitzats a través de l’App ReusCity

La campanya de promoció de ciutat “Reus és Nadal” promoguda per l’Agència Reus Promoció continua aquest pròxim cap de setmana amb dos espectacles itinerants pels carrers del centre de la ciutat i que estan geolocalitzats a través de l’App ReusCity.

En primer lloc, aquest divendres dia 28 de desembre, arribarà a Reus “La Tartana”, a càrrec de la companyia Cíclicus, que es trobarà que els artistes s’han aixecat tard i llavors descobreixen que el seu cavall ha desaparegut. La cercavila començarà a les 19:00 h, des de la placeta del Doctor Sabaté, al costat de la seu de l’Agència Reus Promoció.

D’altra banda, el dissabte dia 29 de desembre, i també a partir de les 19:00 h, els carrers del centre de Reus s’ompliran d’”Óssos del Pirineu”, a càrrec de la companyia Tutatis. Es tracta d’un espectacle de carrer, amb manipuladors de titelles gegants que treballen les bandes sonores en consonància amb les sonoritats muntanyenques. La sortida és també des del mateix punt, just davant de la Casa Rull, al carrer de Sant Joan.