El Palau Bofarull de la Diputació a Reus acull l’exposició Terra, de Jordi Capafons Ossó – Taitai

Aquest divendres s'ha celebrat l'acte d'inauguració de la mostra

El Palau Bofarull de la Diputació a Reus es torna a omplir d’obres d’artistes locals després de l’estiu. Fins al 26 d’octubre acull l’exposició Terra, de l’artista falsetà Jordi Capafons Ossó – Taitai. El diputat de la Diputació de Tarragona Joan Josep Garcia ha inaugurat la mostra aquest divendres al vespre, en un acte que ha comptat també amb la participació de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i de l’artista.

Terra és un conjunt d’obres de diferents estils d’art, creades a partir de l’experimentació amb tècniques i materials diversos com la fusta o el sac, a mig camí de la figuració, l’abstracció i l’expressionisme abstracte. Una recerca creativa que ha donat com a resultat una quinzena de quadres de gran format que busquen la reacció de l’espectador. BlancOliveraPeixRevolució són alguns del títols dels quadres que es poden visitar.

El Palau Bofarull compta amb un espai expositiu que al llarg de l’any s’omple d’obres d’artistes locals. D’aquesta manera, la Diputació de Tarragona vol contribuir a la creació artística i al foment de l’art i de la cultura, en especial d’aquelles que es duen a terme al Camp de Tarragona, a les Terres de l’Ebre i al Baix Penedès.