El darrer espectacle de Spanish Brass, a l’Auditori Higini Anglès de Reus

La sonoritat del metall pren forma en un espectacle didàctic per a tota la família, programat pel Conservatori de Música de la Diputació a Reus

L’Auditori Higini Anglès acull aquest dimecres, 9 de maig, a les 18 hores, un espectacle gratuït i adreçat a tota la família del popular grup Spanish Brass integrat per instruments de metall. Brass, brass, brass dóna nom al concert programat pel Conservatori de la Diputació a Reus, carregat d’efectes, una coreografia dinàmica i amb el suport d’una guia didàctica per seguir les evolucions del quintet de metall protagonista.

Al ritme de l’obertura de l’obra Així parlà Zarathustra, l’agrupació s’endinsa en un l’espectacle familiar amb el qual vol donar a conèixer al públic més jove la sonoritat dels metalls. El repertori compta amb obres de Bach, Boyce o Stravinsky adaptades al conjunt de metalls, i obres de compositors contemporanis com Pascual Piqueras o Ramon Cardo, que ja escriuen peces musicals per aquest tipus d’agrupacions. El concert arriba precedit per l’èxit de l’anterior muntatge Metàl.lics, del qual s’han fet més de 300 representacions i ha estat vist per més de 100.000 espectadors.

La formació Spanish Brass està integrada per Carlos Benetó Grau, trompeta; Juanjo Serna Salvador, trompeta; Manuel Pérez Ortega, trompa; Indalecio Bonet Manrique, trombó i Sergio Finca Quirós, tuba.