Comencen les portes obertes de postobligatòria amb la novetat de Guia en el medi natural i temps de lleure al Josep Tapiró de Reus

Les famílies interessades hauran de presentar preinscripció

Aquest dilluns dia 26 d’abril comencen les portes obertes de l’etapa postobligaròria per al curs 2021-2022 principalment en format virtual. La informació actualitzada de cada centre es pot consultar a la web.

Les famílies interessades hauran de presentar preinscripció seguint el calendari aprovat i que comença el proper 11 de maig amb les de Batxillerat i cicles de grau mitjà de formació professional i da’arts plàstiques i disseny.

Les sol·licituds, com ja ha passat a l’etapa obligatòria, s’hauran de fer telemàticament a la plataforma del Departament d’Educació. A la capital del Baix Camp enguany hi ha una important novetat a l’Institut Josep Tapiró, ja que incorpora un cicle de grau mitjà que és de Guia en el medi natural i temps de lleure de la família professional d’Activitats físiques i esportives.

Daniel Recasens, regidor d’Educació, ha manifestat que “des de la regidoria volem ser ben a la vora de totes aquelles persones que sou en una etapa formativa o bé aquelles que tot just la inicieu en l’àmbit que sigui perquè, no ens cansarem de repetir-ho, l’aprenentatge és un camí que mai no s’atura amb itineraris i velocitats diverses que cadascú ha de dibuixar”.

Tot el procés de preinscripció i la informació que s’hi relaciona es pot consultar a la web.