Aquest Nadal arriba carregat d’emocions a La Fira Centre Comercial!

Com a bons amants d’aquestes dates plenes d’il·lusió i màgia, des de La Fira Centre Comercial de Reus no han volgut ser menys i han planejat unes quantes sorpreses nadalenques, que faran que el Nadal sigui, definitivament, la millor època de l’any.

El divendres 26 de novembre a les 19h, a La Fira es viurà un dels moments més especials amb la tradicional encesa de llums de Nadal.

A partir d’aquella hora, l’alegria d’aquestes dates inundarà tots els racons de La Fira.

Perquè els més petits puguin veure el Pare Noel, del 26 de novembre i fins al 7 de desembre, les 250 primeres persones que presentin al PAC un tiquet amb un import de 25 € o diferents tiquets del mateix dia que sumin aquest import, rebran abans del 25 de desembre un missatge 100% personalitzat del mateix Pare Noel des d’un entorn màgic.

Per si no n’hi hagués prou, a partir del 29 de novembre, faran un sorteig de 500€ en compres a La Fira per a totes les persones que es fotografiïn en un dels photocalls nadalencs repartits pel centre. Estigueu atents a les seves xarxes socials, perquè aviat anunciaran la mecànica.

I si us agraden els reptes, La Fira torna a patrocinar la cursa de Sant Silvestre de Reus a la seva edició número 13. La Fira serà el punt de sortida i arribada d’aquesta tradicional cursa de cap d’any. Tots els corredors portaran una samarreta commemorativa personalitzada per La Fira que podran recollir al Centre Comercial durant la setmana de la cursa.