Alumnes de l’Escola Elisabeth de Salou visiten el passeig de la Boca de la Mina

Els alumnes participen en el projecte OpenCohesion School (ASOC), programa educatiu per promoure la supervisió ciutadana de les finances públiques

Un grup d’alumnes de 3r d’ESO de l’Escola Elisabeth de Salou han visitat el passeig de la Boca de la Mina aquest divendres 7 de maig. Els  alumnes participen en el projecte OpenCohesion School (ASOC): Dades Obertes, Auditoria Ciutadana i Cohesió Europea, un programa educatiu interdisciplinari innovador per a les escoles de secundària per promoure la supervisió ciutadana de les finances públiques. Els alumnes escullen un projecte finançat amb fons FEDER i l’estudien a fons per saber com s’han invertit els diners concedits per la Unió Europea. El projecte proposa entrevistar diversos experts que coneguin el projecte en qüestió i puguin explicar als alumnes en quin punt es troba i per què.

Els alumnes de 3r ESO de l’Escola Elisabeth han escollit el projecte de Millora i recuperació del passeig de la Boca de la Mina de Reus, i avui, a més de poder veure de prop quan s’està desenvolupant, han pogut conèixer de primera mà l’estat en què es troba. La regidora d’Arquitectura i Urbanisme, Marina Berasetegui, i la coordinadora de programes i projectes de la Gerència de Serveis Generals, Charo Ramano, han respost les qüestions que els han volgut plantejar, i posteriorment han visitat les obres.

El projecte de Millora i recuperació del passeig de la Boca de la Mina és cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.