Adif licitarà l’any vinent la redacció del projecte de la nova estació de Bellissens de Reus

L'informe de demanda havia avalat la construcció d'un baixador ferroviari al sud de la ciutat

Nou pas endavant per a la construcció de la nova estació ferroviària de Bellissens, al sud de la ciutat de Reus. La secretaria general d’Infraestructures i Estudis del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) i Adif han confirmat aquest dilluns a l’Ajuntament de Reus que la licitació de la redacció del projecte es farà l’any vinent.

Segons informa el consistori, la directora general de Planificació Estratègica i Projectes d’Adif, Maria Luisa Domínguez, ha traslladat als representants municipals que l’estudi funcional del baixador és positiu i que no caldrà fer un estudi informatiu. Abans de l’estiu, un estudi de demanda elaborat per Adif ja va avalar la construcció del projecte.

Domínguez ha mantingut una trobada virtual amb l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; la vicealcaldessa, Noemí Llauradó; la regidora d’Urbanisme i Mobilitat, Marina Berasategui; el portaveu del grup municipal del PSC, Andreu Martín, i la regidora i diputada del PSC al Congrés, Sandra Guaita, en el marc de l’acord signat al febrer per col·laborar en matèria d’infraestructures.