Pratdip Llegendari suspèn l’edició d’aquest 2020 a causa de la Covid-19

S'havia de celebrar el darrer cap de setmana d'octubre, i enguany coincidia amb l'Any Perucho, autor de la novel·la que inspira molts dels espectacles d'aquest festival de por i misteri

L’organització del Festival Pratdip Llegendari ha decidit suspendre l’edició d’aquest 2020, que enguany ja sumava la 7a edició i tindria lloc l’últim cap de setmana d’octubre. El motiu de suspensió recau en l’evolució de la pandèmia del Covid-19, la celebració dels actes en les habituals ubicacions dificulten que es puguin seguir les mesures de seguretat per evitar la transmissió de la malaltia.“Malauradament és la decisió més sensata tot i que no deixa de ser difícil i dolorosa”.

 

Aquesta 7a edició hagués coincidit amb l’Any Perucho que celebra el centenari del seu naixement. Joan Perucho (1920-2003) és l’autor de la novel·la “Les històries naturals” la qual serveix de punt de partida de molts dels espectacles que s’ofereixen durant el Pratdip Llegendari; i també és l’obra on es posa imatge a la versió més vampírica del Dip.

 

Malgrat la impossibilitat de celebrar el Festival aquest any, l’organització començarà a treballar amb l’edició del 2021 amb la voluntat de sorprendre i fer gaudir de tots els actes al nombrós públic que visita Pratdip durant el Llegendari. La data escollida per la pròxima edició és el cap de setmana del 30 i 31 d’octubre de 2021.

 

Però no tot es suspèn, en breu es publicaran les bases del 6è concurs literari de relats curts de por i misteri. L’acte d’entrega de premis està previst per Sant Jordi. En aquest acte es presentarà també el llibre recull dels relats guanyadors i finalistes de les 5 edicions passades.