El PP de Cambrils demana la dimissió del regidor Eduard Pellicer

El portaveu del PP cambrilenc, David Chatelain, considera que “hem de cuidar el turisme nacional, un dels pilars de les bones xifres d’ocupació durant la Setmana Santa”

El portaveu del PP a l’Ajuntament de Cambrils, David Chatelain, demana “la dimissió del regidor Eduard Pellicer per despreciar i insultar, a través d’una publicació a les xarxes socials, els aragonesos que visiten el nostre municipi”. Chatelain ha assenyalat que “és inadmissible que un servidor públic que rep un sou que paguem tots els cambrilencs, sigui tan irresponsable”. El regidor popular ha afegit que “Pellicer ja sap que es va equivocar perquè va eliminar la publicació del seu perfil de Facebook, però el fet és que ja ha corregut entre la comunitat aragonesa amb un impacte molt negatiu”.

“Cambrils és un municipi turístic i insultar a aquells que han escollit la nostra ciutat per passar el seu temps d’oci, menjar als nostres restaurants i comprar a les nostres botigues, com ha fet el senyor Pellicer, no és la millor manera de fidelitzar-los”, ha dit el portaveu popular. David Chatelain ha recordat que “hem tingut una bona Setmana Santa a nivell turístic, sent un dels pilars d’aquestes bones dades el turisme nacional, al que hem de cuidar. Per això, rebutgem els insults del regidor Pellicer, demanem que faci una disculpa pública i que dimiteixi, perquè no pot representar ni un minut més Cambrils i els cambrilencs”.

El portaveu del PP ha comentat que “també seria convenient saber la opinió que tenen sobre els insults, la regidora de Turisme, Mercè Dalmau, i la de Promoció Econòmica, Ana López”.