Moren vuit avis en el brot de covid-19 a la residència de Cambrils

El brot, detectat a principis de mes, afecta una seixantena de persones

Vuit usuaris de la residència STS Cambrils han mort a causa del brot de coronavirus que pateix aquest centre des de principis d’aquest mes. El brot, detectat el passat 9 de desembre, afecta una seixantena de persones, segons han confirmat fonts del Departament de Salut a l’ACN.
En aquesta residència cambrilenca, durant aquestes tres setmanes han donat positiu per covid-19 un total de 44 residents i 16 professionals, i s’han computat 8 defuncions. Dels vuit usuaris contagiats que han perdut la vida, quatre han sigut a la mateixa residència, un a la residència Horts de Miró de Reus, un a la residència STS Misericòrdia de Reus i dos més a l’Hospital Sant Joan de Reus, segons s’apunta des de Salut.
Un altre brot, que s’ha detectat també aquest mes al Pius Hospital de Valls, afecta 22 professionals i 23 pacients. Segons Salut, les darreres dades confirmarien que la corba aniria a la baixa -ja que hi havia hagut fins a 47 professionals infectats, el 17 de desembre passat. L’accés de visites als pacients aguts i del sociosanitari continua restringit. Tot i les baixes dels professionals, l’hospital funciona amb normalitat.