L’Ajuntament de Cambrils urbanitza el tram final del carrer Riu Glorieta

Les obres realitzades des del Departament d’Obra Pública evitaran les inundacions que afectaven els locals en dies de fortes pluges

El Departament d’Obra Pública de l’Ajuntament de Cambrils ha urbanitzat el darrer tram del carrer Riu Glorieta per enllaçar-lo amb el carrer Corralet i evitar les inundacions que afectaven els locals en dies de fortes pluges. L’actuació dona resposta a la petició feta des de la Comunitat de Propietaris Riu Brugent el passat novembre.

Fins ara, quan les precipitacions eren intenses, l’aigua entrava al aparcaments i trasters de l’edifici que dona a aquest últim tram, a la cantonada amb el carrer Corralet. El problema era que una parcel·la elevada de gran superfície amb pendent cap a aquests locals impedia la sortida de l’aigua que circulava pel carrer Riu Glorieta.

Amb la urbanització d’aquest tram de carrer, l’aigua tindrà sortida cap al carrer Corralet. L’actuació dona continuïtat a la mateixa secció que té el carrer Riu Glorieta en l’actualitat, amb la calçada asfaltada, rigola i una franja d’aparcament formigonada, mantenint la vorada T3 de formigó prefabricat i el paviment de peces de terratzo.

A la cruïlla, s’ha mantingut el nivell i la geometria de la vorera existent, per donar prioritat als vianants. S’ha pintat un pas de vianants, s’ha col·locat la senyalització vertical i s’han executat dos guals per als vehicles que s’incorporin al carrer Corralet.