L’Ajuntament de Cambrils repara l’accés de la passarel·la de fusta de l’avinguda Diputació

L’actuació consisteix en la substitució dels trams de fusta en mal estat per paviment de lloses de formigó, donant continuïtat al passeig existent

El Departament de Serveis Generals de l’Ajuntament de Cambrils va iniciar ahir les obres de reparació de l’accés est de la passarel·la de fusta de l’avinguda Diputació amb la cruïlla de l’avinguda del Sol. L’actuació principal consisteix en la substitució dels trams de fusta deteriorats per paviment de lloses de formigó de 60×40 cm, donant continuïtat al passeig existent.  

El passeig marítim de llevant és un dels principals espais públics d’oci i esbarjo de Cambrils, amb una situació privilegiada vora al mar. Amb els anys, algunes de les instal·lacions del passeig s’han anat deteriorant per l’ús, per l’envelliment o pels agents corrosius propis de la espai on es troba emplaçat.  

Les obres, que tenen una durada prevista d’un mes, han començat amb la retirada de la tarima, que es trobava en mal estat, amb fustes trencades, amb els conseqüents perills per els vianants. A continuació es demolirà el paviment de llambordes i formigó i posteriorment es renovarà amb noves lloses. Finalment, s’adaptaran els passos de vianants, es col·locarà vorera tipus tauló per rematar paviments i es pavimentarà la vorera en els trams afectats.  

A més, també s’adequaran les rasants i canvis de paviment per millorar la seguretat i l’accessibilitat d’un tram d’aquesta mateixa zona on hi conflueixen vianants del passeig amb els vianants que creuen a l’avinguda Diputació i ciclistes que s’incorporen al carril bici. Actualment hi ha un espai de transició format per un paviment de llambordes, que ocasiona molèsties i provoca conflictes entre les diferents persones usuàries.  

Per altra banda, l’Ajuntament de Cambrils ha adjudicat dues altres obres de millora de pavimentacions que s’iniciaran en breu -la del carrer Montbrió (Regueral) i la de la vorera del carrer dels Lliris (Vilafortuny)-, així com l’adequació de diferents parcel·les municipals.