La Unió de Botiguers de Reus llença la campanya ‘Junts fem Castanyada’

Amb ‘Junts Fem Castanyada’ l’entitat planteja una campanya de tardor centrada en les xarxes socials i recolzant les activitats de ciutat

Diverses persones amb bosses de compra al carrer Monterols de Reus. ACN

La Unió de Botiguers de Reus ha decidit centrar enguany la seva habitual  campanya de tardor en les xarxes socials. Ho fa sota el lema ‘Junts fem  Castanyada’ i amb l’objectiu de mantenir la màxima interacció amb els seus  clients, convidant a la ciutadania a mantenir les tradicions i la relació amb el  comerç de proximitat, així com traslladar-los un missatge d’ànim. 

 

Donada la complicada situació sanitària, la Unió de Botiguers de Reus ha  cregut que l’acció més responsable era plantejar accions d’acord amb les  pautes de les autoritats sanitàries. Per això, es farà una campanya intensiva a  través de les xarxes socials de la UBR potenciant al màxim activitats  tradicionals de ciutat.  

 

S’ha ideat una proposta que permetrà als usuaris entrar al sorteig de deu  entrades dobles per l’espectacle de caire tradicional “Festa de la Tardor” al  Bravium Teatre de la mà de la companyia Els Picarols. Un espectacle per a tots  els públics i que s’està organitzant seguint la normativa i mesures de seguretat  que permetran mantenir la distància entre grups d’espectadors. La  representació tindrà lloc el proper 1 de novembre, per aquest motiu el sorteig  estarà actiu entre divendres 23 i dimecres 28 d’octubre als perfils d’Instagram i  Facebook de la UBR.  

Així mateix, tots els comerços adherits a la UBR lluiran aquests dies un cartell  amb el lema ‘Junts fem Castanyada’ i que us adjuntem en aquest missatge.  

La UBR de tots els comerços de la ciutat 

La Unió de Botiguers de Reus és una associació que vetlla per la defensa,  promoció i representació dels establiments de tota la ciutat de Reus. Des del  1975 treballa per consolidar el present i futur del comerç reusenc, feina que en  moments com els actuals es fa més necessària que mai, per protegir i  reivindicar el comerç local i de proximitat.