Una nena de 7 anys, ferida per un tret d’arma a Riudoms

S'ha detingut el propietari de la pistola per tinença il·lícita d'armes

Una nena de 7 anys va poder ser la protagonista d’una autèntica tragèdia a Riudoms la setmana passada. Segons avança el Diari de Tarragona, la menor va ser víctima d’un tret accidental amb una arma de foc, que li va provocar una ferida a la cama amb orificis d’entrada i sortida.

Els fets van passar el 12 de setembre, quan la nena estava al costat d’una foguera i es va sentir una detonació. Seguidament, la petita es va començar a queixar d’una ferida a la cama i es va poder comprovar que es tractava d’un tret fet amb una arma de foc curta. La menor va ser traslladada ràpidament a l’Hospital Joan XIII de Tarragona, des d’on es va avisar als Mossos d’Esquadra.

La policia catalana va obrir una investigació i va poder localitzar l’arma. Es va detenir el seu propietari, un veí de Reus de 40 anys, per tinença il·lícita d’armes, ja que no tenia cap permís per tenir-ne. Es desconeix si ell mateix va ser l’autor del tret, que s’ha determinat que es va produir de forma accidental per una negligència.