Un ocupa passa dues nits sobre una grua de 20 metres a Vinyols i els Arcs

L'home va decidir realitzar l'acte de protesta després que els mossos el fessin fora del pis que ocupava il·legalment

L’home de 51 anys que aquest dijous ocupava una grua de 20 metres a Vinyols i els Arcs continua el seu acte de protesta. L’home va decidir realitzar l’acte de protesta després que els mossos el fessin fora del pis que ocupava il·legalment a Cambrils. La grua es troba en una zona d’obres a Vinyols i els Arcs.

Amb aquest acte l’ocupa espera recuperar les pertinences que tenia en el pis del qual el van desallotjar. Tot i això, en comptes de recuperar les seves pertinences TarragonaDigital ha avançat que durant aquestes 48 h, els mossos han procedit a extreure la furgoneta que tenia aparcada davant la grua juntament amb el seu animal de companyia que l’esperava lligat a la furgoneta amb aigua i menjar.

Els mossos esperaven que el fred el fes baixar però aquesta, ja és la segona nit que l’home passa sobre la grua sense signes de voler baixar ni mitjançant la mediació. Encara no se sap com acabarà aquesta reivindicació però els veïns esperen que sigui aviat, ja que els crits de l’ocupa els impedeix dormir.