Un cotxe cau des de la carretera fins a la riera de Cambrils sense causar ferits

Un conductor ha salvat la vida aquest dijous al matí en un accident de trànsit a la vila de Cambrils. El vehicle en el qual circulava ha trencat una tanca a l’altura del carrer Hospital i s’ha precipitat cap a la Riera d’Alforja.

L’avís a Bombers ha estat a gairebé dos quarts de set del matí i ha estat llavors quan han desconnectat la bateria del cotxe. Mentrestant, la Policia Local i una dotació del parc de la ciutat s’han apropat al lloc dels fets per tal de comprovar la gravetat dels fets.

El conductor, tot i que estava conscient, ha estat traslladat amb ambulància a l’Hospital Antoni de Gimbernat per realitzar-se un reconeixement mèdic. Pel que fa al cotxe, ha quedat totalment destrossat a causa dels impactes rebuts.

La causa de l’accident ha estat l’abús del consum d’alcohol, ja que, abans de ser traslladat a l’hospital, el conductor del vehicle ha estat sotmès a una prova d’alcoholèmia, arribant gairebé al doble de la taxa permesa per llei: 0,40 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire aspirat (mg/l).