Detenen els responsables d’un dels punts de venda de drogues més actius de Miami

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Mont-roig intervenen dins un xalet més d’un quilo de marihuana, haixix i cocaïna

La Guàrdia Civil de Tarragona, en col·laboració amb la Policia Local de Mont-roig del Camp, ha desarticulat un dels punts de venda de substàncies estupefaents més actius d’aquesta localitat del Baix Camp, a l’interior d’un xalet de Miami Platja. En el marc de l’operació ‘HISAN’, els agents han detingut aquest divendres al matí els seus responsables -dos homes de 42 i 52 anys- per un delicte de tràfic de drogues i han intervingut 1.020 grams de marihuana, 165 grams d’haixix, dos grams de cocaïna, diners en metàl·lic i diversos dispositius mòbils. La investigació va començar gràcies a la col·laboració ciutadana, amb avisos que alertaven de l’existència d’un habitatge en una zona residencial on tot indicava que s’hi venia droga a tot tipus de persones, fins i tot a menors d’edat.
Arran d’aquesta informació i de les investigacions realitzades per ambdós cossos policials, es va poder ubicar el domicili i identificar les persones que distribuïen la droga al punt de venda. Segons la Guàrdia Civil, els venedors oferien un servei de 24 hores tots els dies de la setmana i sempre procuraven que hi hagués algú a dins amb l’objectiu d’abastir l’elevada demanda que tenien.

Un cop obtinguda l’autorització d’entrada i registre del jutjat competent, aquest divendres s’ha llençat l’operació policial. Els dos arrestats, que són d’origen marroquí, quedaran a disposició del jutjat d’instrucció número 3 de Reus, en unió amb les substàncies estupefaents intervingudes.