Tot a punt per al 2n Concurs Nacional d’Enceses de Riudoms

El 2n Concurs d’Enceses se celebrarà a la plaça de l'Església de Riudoms aquest dissabte 4 de maig a les 20.30 hores

El Concurs d’Enceses de Catalunya que organitza la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya amb la col·laboració de l’Ajuntament de Riudoms i de la Colla Diables de Riudoms, acollirà colles provinents d’arreu del territori que competiran en dues rondes per mostrar les enceses més espectaculars.

A la jornada festiva participaran un total de vuit colles: Diables de Manresa-Xàldiga, Diables de les Borges Blanques-Grup Recerca, Diables Foc i Gresca (Tarragona), Diables Voramar del Serrallo (Tarragona), Diables de la Creu Alta de Sabadell, Diables de Terrassa, Ball de Diables dels Monjos-Spantus (Santa Margarida i els Monjos) i Ball de Diables de Ribes-Colla Jove (Sant Pere de Ribes).

El Concurs Nacional de Riudoms, organitzat per la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya, vol fomentar la qualitat artística de les colles i servir d’aparador de l’àmplia diversitat artística d’enceses del país.

La primera edició del concurs, que es va celebrar el 10 de març de 2018 a Picamoixons de 2018, a l’Alt Camp, va aplegar 470 diables d’onze colles participants i prop de 2.000 assistents de públic.