Presó provisional sense fiança per tres joves per una presumpta violació en grup a Cambrils

Els fets haurien tingut lloc el matí del 24 de juny en un domicili d'aquesta localitat

Façana del Palau de Justícia de Tarragona. Foto CEDIDA

El titular del jutjat número 3 de Reus ha decidit deixar en presó preventiva sense fiança dos joves residents a Salou i un tercer veí de Cambrils mentre investiga un presumpta violació en grup a una noia el matí del 24 de juny en un domicili de Cambrils, segons ha avançat el ‘Diari de Tarragona’. La víctima hauria anat a casa d’un dels presumptes agressors amb un grup de persones després d’una festa i un altre dels empresonats hauria intimat amb ella. Tots dos haurien anat a un dormitori i uns minuts després hi hauria entrat un altre dels acusats d’agressió sexual amb penetració. Hauria estat aleshores quan haurien comès les agressions, i poc després s’hi hauria afegit el tercer presumpte agressor, sempre segons el mitjà tarragoní.
La víctima hauria manifestat en reiterades ocasions la negativa a participar en aquells fets, fins al punt que dos dels joves van marxar de l’habitació. El tercer, però, va continuar agredint-la sexualment, segons el ‘Diari de Tarragona’.

Sembla que poc després una amiga de la víctima va entrar a l’habitació i aquesta li va demanar ajuda. L’amiga va aconseguir treure-la primer de l’habitació i després del pis. Posteriorment la jove va denunciar els fets als Mossos d’Esquadra.

Els tres joves van ser detinguts i el 27 de juny van ingressar a presó per ordre del jutjat de guàrdia. Aquest dilluns, el titular del jutjat d’instrucció número 3 de Reus ha acordat que els tres investigats continuïn a la presó.