L’alcaldessa de Cambrils rep un grup de joves francesos que realitzen una estada de pràctiques Erasmus+

El programa es porta a terme a través de L’Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha rebut avui a la Sala de Plens a 33 alumnes de l’Institut de Chambéry (França) que realitzaran una estada de pràctiques en el marc del programa Erasmus+, adreçat a alumnat que cursa estudis de Formació Professional, amb l’acompanyament de l’Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus.

L’alumnat realitzarà les pràctiques en empreses relacionades amb els sectors del paisatgisme, la jardineria, la producció vegetal i els serveis a la comunitat. Concretament, 18 joves treballaran en pràctiques a Cambrils: 5 a Agrotarraco, 4 a Urbaser, 5 a Verdcamp i 4 a les escoles bressol municipals Maria Dolors Medina i la Galereta (Ingesol). La resta d’alumnat es destinarà a Vivers Gassó de Montroig (5 alumnes) i les Escoles Bressol de Reus (9 alumnes) (Sagessa).

L’alcaldessa de Cambrils ha felicitat als instituts i a les empreses per la implicació en aquest projecte, que posa en valor la formació professional en el Marc Europeu i que es basa en la col·laboració público-privada, ha donat la benvinguda a les persones participants i les ha convidat a gaudir del territori.