La JNC de La Selva entrega el II Premi Compromís a Josep Ma Puig

El col·lectiu local de la JNC decideix per unanimitat entregar aquest premi a l’excalcalde i actual cap de l’oposició amb Junts per La Selva

Imatge de Josep Maria Puig durant la celebració del II Premi Compromís de la Joventut Nacionalista de Catalunya de la Selva del Camp. Foto: Cedida

La Joventut Nacionalista de Catalunya de la Selva del Camp entrega el II Premi Compromís de la JNC a Josep Ma Puig. Aquest reconeixement s’atorga a persones, entitats i organitzacions distingides pel seu compromís local, comarcal o de país.

Josep Ma Puig, se l’ha merescut després de sis legislatures formant part de l’Ajuntament de La Selva, duess d’elles a govern, una com alcalde. Des de 2015 resta a l’oposició tot i haver estat el guanyador de les eleccions municipals de les dues últimes ocasions, però el pacte antagònic ERC – PSC ha evitat que segueixi liderant l’Ajuntament del seu poble. Tot i així, Josep Ma segueix incansable i compromés amb la vida política municipal.

A l’acte d’homentatge s’han sumat per vídeo el president Carles Puigdemont, el conseller a l’exili Lluís Puig, l’expresident Artur Mas, el Vicepresident de la Mesa del Parlament Eusebi Campdepadrós, les diputades Mírima Nogueras i Teresa Pallarés, el diputat Carles Campuzano i la regidora per Barcelona Elsa Artadi. Tots li han agraït tants anys de feina i servei públic com alcalde, regidor i candidat de JuntsXCat.

Josep Maria Puig s’ha mostrat emocionat i agraït per l’homenatge i ha assegurat que no li falten forces per seguir treballant al servei dels selvatans i selvatanes.