El Pg. de les Palmeres de Cambrils acollirà la tercera prova de la Copa Tarragona de Biketrial

La prova tindrà lloc el diumenge 23 de juliol des de les 09.00 hores del matí

El Club BikeTrial Costa Daurada juntament amb la Federació Catalana de Ciclisme i la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils organitzen la 3ª prova de la Copa Tarragona de Biketrial puntuable pel campionat provincial.

Així doncs, Cambrils serà un dels 5 municipis de la província on s’hi organitza aquest campionat, juntament amb municipis com Prades, El Catllar o Ulldemolins. Una copa que aglutinarà les diferents categories de BikeTrial que organitza la Federació Catalana de Ciclisme. Les inscripcions ja estan obertes i per aquesta edició cal destacar com a novetat, la introducció de la categoria de clàssiques amb dos nivells, blanc (nivell fàcil) i màster (nivell mitjà), amb la particularitat que les bicicletes hauran de ser de l’any 1993 o anterior.

Prop de 100 esportistes arribats d’arreu de tota Catalunya, Aragó i País Valencià es disputaran les primeres posicions de les diferents categories en les diferents zones habilitades al Passeig de les Palmeres, un entorn privilegiat per poder gaudir de l’espectacularitat d’aquest esport.

Un dels principals objectius de l’Ajuntament de Cambrils, a través del departament d’esports i el patronat de turisme, ha estat el de dur a terme esdeveniments i activitats d’aquests tipus, per tal de fer de Cambrils una destinació de turisme esportiu.

La competició s’iniciarà diumenge 23 de juliol a les 09.00 hores del matí i a migdia i desprès d’haver realitzat dues passades a les zones marcades es coneixeran les diferents categories.

Cal tenir en compte que aquest tipus d’esdeveniments requereixen d’un muntatge previ, pel que durant la setmana s’iniciarà el muntatge de 6 zones que a la vegada disposaran de dificultats diferents per adaptar-se a les diferents categories i grups.

Es preveu un gran ambient i públic assistent per veure aquest esport tant espectacular, desitjant que sigui un èxit total organitzatiu i participatiu, i que Cambrils repeteixi el proper 2018.