El Grup d’Armats de Castellvell del Camp compleix 10 anys

Aquest any 2019, el Grup d’Armats de Castellvell compleix 10 anys.

En aquests anys s’ha consolidat no tan sols com a grup que participa en les celebracions de Setmana Santa o altres celebracions religioses sinó també com una entitat solidària al servei de la població.

Així veiem com són tradicionals el MontArmat dedicat als més petits per Santa Anna o la tradicional sardinada així com la recollida de Joguines per Reis.

És molt apreciada la seva participació en el Via Crucis que la tarda del Diumenge de Rams, puja pel camí de Santa Anna fins l’Ermita en una representació de la Passió en la que participa tot el poble.

El proper dia 6 d’octubre a les 13:30 hores, tindrà lloc al Camí dels Recs, la celebració del X Aniversari del Grup d’Armats de la parròquia de Sant Vicenç Màrtir de Castellvell del Camp.

Després d’una cercavila que començarà a la pista poliesportiva, c / sant Jaume, c /sant Vicenç, c / major, plaça Catalunya, c / Sant Josep, c / onze de setembre i Camí dels Recs, es realitzarà una cerimònia pel canvi de capità Manaies i apadrinats pels Armats de la Reial Congregació de la Puríssima Sang de N.S.J de Reus, als que podrem veure desfilar juntament amb els Armats de Castellvell.