Arriba la II trobada de bandes de Cornetes i Tambors a Castellvell del Camp

L’Associació “Banda de Cornetas y Tambores Sones de Pasión”, està preparant la  II trobada de bandes de Cornetes i Tambors per donar inici a les celebracions de la Setmana Santa 2018,   que tindrà lloc a Castellvell del Camp, el proper dia 10 de març de 2018 .

En motiu de la gran acollida que va tenir la primera edició d’aquesta trobada de bandes de cornetes i tambors, realitzada l’any passat a Castellvell del Camp,  organitzada per la Banda de Cornetes i Tambors Sones de Pasión,  aquest any han volgut tirar endavant la segona edició amb la participació de l’Agrupació musical  Virgen del Consuelo d’El Vendrell,  la Banda de Cornetas y Tambores  San Pablo de Saragossa i la Banda de Cornetes i Tambors Sones de Pasión.

La trobada tindrà lloc el proper dia 10 de març de 2018, a Castellvell del Camp, on s’iniciarà a les 17:00h, fent una cercavila pels carrers del poble, finalitzant a la pista poliesportiva, on les piscines de Castellvell del Camp.

Un cop a la pista, cada banda convidada farà una actuació individualitzada, interpretant unes 3 marxes, en  temari processional  de Setmana Santa.

A continuació, és farà entrega d’un detall de participació.

Per finalitzar, les bandes participants juntament amb l’organitzadora, fan un sopar de germanor a la mateixa pista.

Com a gran novetat aquest any, hi ha la presentació de la nova uniformitat de la Banda de Cornetes i Tambors Sones de Pasión.

Es un acte que acull a molta gent, la qual els uneix la passió per la música i el sentiment religiós que imposa la Setmana Santa.