Jose Luis Villares és elegit com a alcaldable d’ALME a Cambrils

ALME (Alternativa Mediterránea) ha celebrat, aquest diumenge al matí, una Assemblea General Extraordinària monogràfica amb les eleccions primàries del partit per a les pròximes eleccions municipals de maig com a únic punt de l’ordre del dia. En aquesta, s’ha triat al cap de llista del partit a Cambrils.

L’alcaldable d’Alternativa Mediterrània a Cambrils serà Jose Luis Villares, també president del partit. La del ja candidat a l’alcaldia de Cambrils va ser l’única candidatura que es va presentar a les primàries, pel fet que existia un total consens entre els militants del partit en què havia de ser Jose Luis el que encapçalés la llista. Així doncs, va ser triat alcaldable sense necessitat de votació.

Jose Luis vol agrair als seus companys de partit la confiança dipositada en ell i promet “anar per totes”. El candidat d’ ALME a Cambrils ha tancat l’Assemblea amb un breu discurs en el qual ha promès que representarà fidelment a tots els cambrilencs, perquè “Cambrils som tots” i ha conclòs amb una frase taxativa: “Anem per l’alcaldia”.

Durant les pròximes setmanes, es durà a terme un procés democràtic intern per a elegir als quatre següents candidats en la llista. La resta de la llista (del 6 al 21) serà confeccionada per acord de la Junta Executiva, tal com indiquen els nostres Estatuts. Tanmateix, anunciem que des d’ALME continuem treballant per a poder presentar més candidatures en més municipis i que estem negociant amb altres partits per a sumar forces en les principals ciutats de la província.