Els ballarins espanyols s’emporten la segona posició al WDSF World Open latin

La parella formada per Guillem Pascual i Rosa Carné fan podi en segona posició al WDSF World Open latin

El pavelló d’esports de Cambrils ha rebut durant el dia d’avui una gran quantitat de públic que ha omplert les grades de gom a gom per poder gaudir de les competicions de ranking mundial del I IBERICA DANCESPORT.
La jornada ha estat molt intensa i amb una gran tensió i competitivitat. S’han celebrat les finals de diverses competicions top com el WDSF World Open Latin on la parella alemanya formada per Timur Imametdinov i Nina Bezzubova s’han emportat la primera posició, seguits dels espanyols Guillem Pascual i Rosa Carné, una de les millors parelles del país i també del mon.

Els espanyols també han fet podi en altres categories com Ruben Viciana Lopez i Eva Moya que s’han emportat la primera posició al WDSF Open Senior I Standard i els ballarins Josep Maria La Poza i Celia Sansano, i Vicente Munar Vidal i Rosa Maria Garcia Perelló que s’han endut la segona i tercera posició respectivament al WDSF Open Senior II Standard.

Divendres els assistents també van poder gaudir del INTERNATIONAL OPEN CARIBBEAN
DANCES de balls caribenys, on els Italians van assolir la primera i segona posició seguits d’una parella espanyola, Juan Alejandro Pallares Ferreiro i Magali Piedra Gutierrez, que van quedar els tercers en aquesta modalitat.
Encara queda la jornada de diumenge que comptarà amb el WDSF WORLD OPEN STANDARD i una nova competició, el TROFEO CIUTAT DE CAMBRILS (Territoriales, C y B).

La competició de Balls Esportius a Cambrils els dies de Setmana Santa tindrà continuïtat gràcies a l’empresa Anada Events i la seva aposta per implementar i millorar el campionat, donat que per primer cop a la historia, un País acollirà tres competicions Open internacional a la vegada, com passarà a Cambrils del 29 de març a l’1 d’abril de 2018.
El I IBERICA DANCESPORT és un esdeveniment organitzat i produït per Anada Events gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils.