Cambrils participa a la setena edició de Smart City Expo World Congress

El cap de Noves Tecnologies va formar part d’una trobada de ciutats intel•ligents

El cap de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Cambrils, Pep Budi, va participar dimecres a l’Esmorzar Smart Energy centrat en les Smart Cities en el marc del congrés Smart City Expo World Congress celebrat a la Fira de Barcelona.

L’esdeveniment va reunir als responsables de tecnologia dels principals ajuntaments catalans i els directius d’empreses associades a enerTIC per debatre els reptes, necessitats i oportunitats actuals del sector. L’objectiu era crear un punt de trobada entre les administracions locals i els principals proveïdors de solucions tecnològiques urbanes per a la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitat.

D’altra banda, l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor de Noves Tecnologies, Eduard Pellicer, van assistir a les visites guiades de Governance i Data&tech, que mostraven com les tecnologies intel·ligents estan ajudant a transformar els municipis de Catalunya. L’activitat va servir per poder aprofundir en l’estat de les Smart Cities i conèixer casos d’èxit reals i solucions disponibles al mercat per la resolució de serveis municipals.