A presó els nou membres d’una xarxa de cultiu i tràfic de marihuana al Camp de Tarragona

La investigació dels Mossos continua oberta i no es descarten noves detencions

Un agent dels Mossos d'Esquadra en una de les cases registrades i que tenien plantacions de marihuana d'interior. MOSSOS

El jutge de guàrdia de Reus ha decretat l’ingrés a la presó dels nou detinguts aquest dimarts pels Mossos d’Esquadra per formar part d’una xarxa que es dedicava al cultiu i tràfic de marihuana al Camp de Tarragona. Els empresonats són homes d’entre 22 i 41 anys i se’ls hi atribueixen delictes contra la salut pública, pertinença a grup criminal i defraudació de fluid elèctric. L’operatiu policial va fer cinc entrades i registres, quatre a Mont-roig del Camp (Baix Camp) i una a Salou (Tarragonès). La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

El grup operava en xalets o cases adossades unifamiliars que es trobaven ubicades en urbanitzacions, principalment segones residències. Fruit de la investigació els agents van constatar que en aquests habitatges es produïa la defraudació del fluid elèctric. En els registres els Mossos van trobar 500 plantes de marihuana, una part de les quals es trobava en procés d’assecament per, posteriorment, ser tallades i venudes.

Quatre dels domicilis disposaven de totes les instal·lacions i elements necessaris pel cultiu de marihuana d’interior, com ara làmpades, transformadors, fertilitzants i sistemes de climatització.