La Biblioteca de Cambrils lliura els premis als millors lectors del 2020

Els SuperLectors adult i infantil són Lucas Ventura (160 préstecs) i el seu fill León (86 préstecs)

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils va lliurar divendres els premis als lectors que més préstecs van realitzar durant el 2020. El lliurament dels regals va tenir lloc a la biblioteca a les 17 hores i va anar a càrrec de la regidora de Cultura, Cinta Ballesté, i de la bibliotecària Eva Ferré. Va ser un acte tancat al públic per garantir les mesures de seguretat de la Covid-19.  

Enguany els guanyadors han estat Lucas Ventura en la categoria d’adults, amb 160 préstecs, i León Ventura en la categoria infantil, amb 86 préstecs. Ambdós són pare i fill i no és la primera vegada que guanyen aquest premi. 

Lucas Ventura no només és superlector, sinó també superusuari. Col·labora activament amb la biblioteca aportant recomanacions de llibres i també va acceptar fer d’actor al vídeo que va servir de promoció de l’alimentació saludable l’any 2019: https://www.youtube.com/watch?v=PpIh_BI-ttk.  

Tal com comenta en una entrevista que es podrà llegir properament al blog de la biblioteca, Lucas Ventura és usuari des de l’any 2017 i va a la Biblioteca 2 o 3 cops a la setmana. Del servei valora sobretot el préstec, poder regirar entre els llibres i també seure a gaudir de la lectura en silenci en unes instal·lacions que considera còmodes i agradables.