La taula de treball de mediació de l’oci nocturn de Cambrils dissenya noves propostes

La sessió va comptar amb la participació de l’alcalde de Cambrils, el regidor de Promoció Econòmica i personal tècnic de diferents departaments

La taula de treball de mediació de l’oci nocturn de l’Ajuntament de Cambrils s’ha reunit avui per avaluar els serveis de mediació dels últims tres estius al municipi i dissenyar noves propostes de continuïtat.

La reunió transversal, presidida per l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha comptat amb la participació del regidor de Promoció Econòmica i Participació Ciutadana, Juan Carlos Romera, i personal tècnic dels departaments d’Alcaldia, Participació Ciutadana, Promoció Econòmica, Policia Local, Activitats, Joventut i Esports.

Aquest estiu els serveis de mediació de l’oci nocturn s’han orientat cap als joves que, per les restriccions dels horaris d’oci nocturn, havien buscat alternatives com els anomenats botellots. L’any passat es va fer mes incidència en les mestures de prevenció de la Covid a comerços i establiments i el primer estiu va es va fer un treball més centrat en la Rambla del Regueral per a mediar entre molèsties dels descans veïnals i els establiments d’oci nocturn.

L’alcalde de Cambrils ha afirmat que Cambrils ha afirmat que Cambrils de seguir treballant per definir un model d’oci nocturn propi i adequat a les necessitats de diferents col·lectius, des dels joves menors d’edat fins a les persones que volen complementar la restauració amb els establiments musicals, i fins i tot fomentar pràctiques com l’esport dins de l’oferta d’oci nocturn.

Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica i Participació Ciutadana ha defensat que cal orientar un model d’oci nocturn de qualitat alineat amb la destinació de turisme familiar que és Cambrils. Per aconseguir-ho, més enllà d’executar serveis i projectes, cal disposar d’espais d’avaluació i seguiment conjunt com la taula de treball per incorporar diferents visions i enfocar les propostes d’actuació en diferents àmbits.