Cambrils serà seu d’una de les proves internacionals de les Scott Marathon by Continental

El circuit aposta pel Bike Marathon amb la creació d'un campionat amb 3 cites UCI pel 2022

Cambrils serà seu d’una de les proves internacionals de les Scott Marathon by Continental el proper 27 de març. Serà la primera cita i acollirà tots aquells i aquelles bikers internacionals que busquen punts UCI per al rànquing mundial al costat de centenars de bikers amateurs que voldran rodar per una destinació reconeguda com a ‘Bike Destination’ en un entorn ideal per al Mountain Bike al costat del mar.

Aquest 2022 la Scott Maraton by Continental es reafirma com el circuit de Bike Marathon de referencia i ha organitzat tres curses dins del calendari, que comptaran amb recorreguts per a aquells amants PRO i OPEN del Mountain Bike. Una experiència BTT inoblidable.

El campionat ofereix diferents tipus de recorreguts, tant per a professionals com a amateurs; tant per a escaladors com per a rodadors; costa i interior. La varietat de les distàncies i els desnivells fa que qualsevol amant del Bike-Marathon vulgui participar al seu campionat.

Així doncs, el campionat continua oferint diferents formats perquè cadascú se senti còmode en el que esculli. La versió Open per a tots els amants del ciclisme que volen tastar la competició, però sense la pressió del nivell que exigeix l’opció PRO. Competir, però cadascú al seu nivell.

Pròximament s’anunciaran les obertures de les inscripcions a scottmarathonbtt.com

Un calendari  amb més nivell a la graella de sortida 

Tres seus. Tres terrenys molt diferents. Un factor en comú: el millor Bike Marathon.

27 Març – Cambrils – UCI Class 2 

Acollirà tots aquells i aquelles bikers internacionals que busquen punts UCI per al rànquing mundial al costat dels centenars de bikers amateurs que voldran rodar per Cambrils, una destinació reconeguda com a ‘Bike Destination’, una zona i entorn ideal per al Mountain Bike, just al costat del mar. Una jornada que es preveu genial, a una vila marinera que compta amb els millors serveis per als visitants. Començar i acabar la prova al costat del mar és una sensació meravellosa. Una cita Marathon d’uns 75km que exigirà el millor als participants d’aquesta prova que cada any agafa més nom.

08 Maig – Épica Las Navas (Ávila) – UCI Class 2 

Viu un autèntic repte Bike-Marathon al centre de la Península. Transitant per la Vall de l’Alberche, i als peus de l’imponent serra de Gredos. Viatja per la natura en els seus recorreguts durs i exigents plens de pins en plena època primaveral. Una cita nova al calendari de la Scott Marathon by Continental, que fascinarà a tots els ciclistes amb els seus increïbles paisatges en els aproximadament 80Km de travessia plens de corriols. Un paradís pels  amants del singletrack a una hora escassa de la Madrid. A més, la prova comptarà amb una distància curta de 45Kms per aquells menys iniciats, però que els hi agrada gaudir.

 

24 Setembre –  Girona – Sea Otter Europe – UCI Class 1 

La final que compta amb tots els ingredients: Punts UCI pels Pros, un festival ciclista internacional com Sea Otter Europe per passar un cap de setmana complet en família i uns recorreguts plens de singletracks per la zona de Girona. Regió de corriols amb molt de flow als 65Km de prova. Un somni per a qualsevol ciclista. I com que és tradició, també comptarà amb la prova curta d’uns 40km.

El contacte directe amb l’essència biker és un dels segells d’identitat Scott que porta sempre un ambient ciclista increïble. Recorreguts que serveixen per connectar amb el territori i les llargues jornades de mountain bike en què mai repetiràs senders. La Scott Marathon by Continental promet més emocions que mai.