Bonnie Tyler, Stay Homas, El Pot Petit i Richard Clayderman encapçalen el cartell del 46è Festival de Música de Cambrils

El programa, que inclou 10 concerts entre el 29 de juliol i el 14 d’agost, combina propostes internacionals amb alguns dels grups més destacats del territori

Del 29 de juliol al 14 d’agost, el Parc del Pinaret tornarà a acollir algunes de les millors propostes musicals contemporànies i d’artistes de les darreres dècades, que ara tornen als escenaris amb un nou impuls. El cartell d’aquesta edició del FIMC combina propostes internacionals, com la incombustible Bonnie Tyler, que celebra els 50 anys de carrera musical, o el pianista Richard Clayderman, amb algunes de les bandes més exitoses del territori: ManelStay HomasEl Pot Petit Camela. 

 L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la regidora de Cultura, Cinta Ballesté, i el director de BR Music Live, Gregorio Vergara, han presentat avui la 46a edició del festival a la sala d’actes del Centre Cultural.   

Obrirà la programació, dijous 29 de juliol, El Pot Petit en format concert. Es tracta d’una de les propostes d’animació infantil més populars al nostre país. L’endemà serà el torn del jove andalús Prok, qui s’ha fet un nom en la música rap i urbana juntament amb el seu germà bessó Ayax. L’última nit de juliol, rebrem a Cambrils la diva dels anys 80 Bonnie Tyler, coneguda per temes com A Total Eclipse Of The Heart i It’s a Hearthache, i que ens presentarà el seu nou disc The Best Is Yet To Come, publicat aquest mateix febrer. 

El diumenge 1 d’agost, tindrem a l’escenari del FIMC la banda revelació del confinament de l’any passat: els nois d’Stay Homas, amb el seu positivisme i bones vibracions. El dia 5 d’agost, canviem de registre i ho fem amb la fusió tecno-rumba de Camela, amb Ángeles i Dioni, que no necessiten més presentació. Els Manel, la banda catalana que més discos ven, vindrà l’endemà a presentar L’amant malalta, estrenat fa pocs mesos. El videoclip del tema es va gravar parcialment a l’avinguda Diputació de Cambrils.  

La nit del dissabte 7 d’agost serà una festa, en majúscules, amb la presència d’algunes de les bandes d’eurodance que van fer ballar el món sencer, a la dècada dels 90. Corona, amb The Rhythm of the Night, els alemanys Snap!, amb The Power, la cantant Whigfield amb Saturday Night, o el synthpop d’OBK, amb temes com El cielo no entiende. 

L’espectacle de tribut a la famosíssima banda sueca, ABBA The New Experience estrenarà el darrer cap de setmana del festival. Divendres 13 serà el torn del pianista francès Richard Clayderman. Finalment, el 14 d’agost, la Banda Simfònica del Vallès acomiadarà la 46ena edició del Festival Internacional de Música de Cambrils amb el seu Concert de pel·lícula, espectacle en què interpreten algunes de les bandes sonores més conegudes de Hollywood. 

Els concerts se celebraran de dijous a diumenge i començaran a les 22 hores, excepte l’espectacle d’El Pot Petit, que ho farà en horari familiar. Des d’avui mateix ja es poden adquirir les entrades anticipades a través del web. De cara al juny, la previsió és instal·lar un punt de venda físic a Cambrils.