Un accident a Garrigàs descobreix a un motorista amb més d’un kg de cocaïna

L’home es va arrossegar fins a un camp pròxim per amagar la droga, valorada en uns 40.000 euros, dins uns matolls

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 14 de desembre a Garrigàs (Alt Empordà) un motorista de 50 anys, nacionalitat marroquina i i veí de Valette-du-Var (França) que va xocar un cotxe a la GIV-6226 quan transportava més d’un quilo de cocaïna. L’arrestat, acusat d’un delicte contra la salut pública, es va arrossegar per terra fins a un camp pròxim per amagar la droga, valorada en uns 40.000 euros, dins uns matolls. El motorista duia un sobre amb 5.800 euros i a conseqüència de la topada va resultar ferit a la cama esquerra. El detingut, que no té antecedents, passarà pròximament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

Els fets es remunten a divendres al matí, quan hi va haver un accident de trànsit entre un turisme i una motocicleta a la carretera GIV-6226, al punt quilomètric 2,9, dins el terme municipal de Garrigàs. Com a conseqüència de la topada, el conductor de la moto va resultar ferit a la cama esquerra.

La conductora i única ocupant del cotxe va explicar als Mossos que es van desplaçar fins al lloc que després de la col·lisió el motorista es va arrossegar per terra fins a un camp proper ple de matolls, just al costat del punt de l’accident, i va veure com amagava alguna cosa entre les herbes. Tot seguit, va tornar fins al lloc on hi havia el vehicle de dues rodes.