POLÈMICA: Una empresa fa els treballs als alumnes universitaris

Ofereix als estudiants la realització dels treballs universitaris que necessitin durant la carrera amb un 100% de confidencialitat

Sota el lema “amb apruebatodo.com aprendràs i aprovaràs mentre gaudeixes del teu temps lliure” aquesta empresa catalana ofereix als estudiants la realització dels treballs universitaris que necessitin durant la carrera. A través del seu web, es permet sol·licitar el pressupost i obtenir el treball en la data que s’hagi acordat amb l’alumne. Aquesta empresa afirma a la secció de preguntes freqüents que els treballs sol·licitats són distribuïts entre un grup de professors experts i amb un gran coneixement, tant de l’assignatura en qüestió com de la Universitat on està l’alumne. També detallen que els treballs que realitzen per als estudiants són completament personalitzats, ja que “pensen que les idees i el coneixement han de transmetre’s de forma diferent i exclusiva a cadascun dels alumnes”.

Fotografia 2

100% de Confidencialitat

Des de l’empresa asseguren que mai es revelarà la identitat de l’alumne a tercers i no és necessari aportar informació addicional, només l’e-mail. A més, l’empresa també ofereix serveis de classes particulars online i esquemes per tal d’afrontar amb les millors garanties l’examen.

ALEXANDRE NADAL FERRET