Dimarts, 16 d'abril de 2024
És notícia

Alejandro Fernández, ja nomenat com a nou president del PP català

El candidat a la presidència contraposa el projecte dels populars a la "utopia separatista i esquerrana"

El futur president del PPC Alejandro Fernández saludant l’exdelegat del govern espanyol, Enric Millo, el 10 de novembre de 2018 (horitzontal)

El XV Congrés Autonòmic del PP a Catalunya ha escollit al diputat tarragoní Alejandro Fernández per ser el nou president del partit a l’autonomia, prenent el relleu de Xavier García Albiol.

Fernández ha demanat als inscrits al conclave que votin amb un missatge d’unitat i esperança: “El nostre partit té futur perquè la Catalunya plural té futur”, ha assegurat en comprometre’s a “estar a l’altura de la grandesa” del partit. En un missatge ple d’agraïments i en presentar l’equip que vol situar a la direcció del PPC, Fernández ha augurat d’entrada encerts i errors però ha contraposat el projecte popular – una “utopia serena”- a la “sobredosi d’utopia separatista i esquerrana”.
La categoria de les persones es mesura en les adversitats i es mesurarà la nostra els propers mesos”, ha apuntat Fernández en assegurat que el congrés del PPC d’aquest dissabte trasllada un missatge de partit “renovat i integrador”. “Us dic que a canvi us ofereixo donar el millor de mi mateix”, ha augurat el candidat a liderar el PPC.
“Em presento perquè em va la marxa i perquè crec fermament en vosaltres”, ha insistit en reivindicar ser català, espanyol i del PP com “el millor que es pot ser en aquesta vida”, ha sentenciat.
“Si hagués volgut formar part del club dels poderosos, m’hauria fet convergent; o si hagués volgut ser regidor de l’àrea metropolitana a la primera, del PSC; o anar de modernet, d’ICV; o si volgués passar un any sabàtic cobrant de l’erari públic, m’hauria fet de la CUP”, ha afegit recordat els motius de “cor” que el van dur a ser militant del PPC.

“Davant la sobredosi de la utopia esquerrana i nacionalista, nosaltres traslladem esforç, constància, respecte a la gent gran, ordre, civisme, respecte a la propietat privada […]; però per desgràcia la batalla entre la utopia i la realitat la guanya la utopia”, ha afegit.

El futur president dels populars ha assegurat que tocarà el PPC a partir d’ara plantejar a la societat catalana un “rearmament ideològic”, amb una agenda política conservadora atractiva per augurar el següent escenari. També s’ha reivindicat monàrquic com a garantia de convivència i ha assegurat que el seu projecte d’utopia serena és garantia d’establitat, de la Constitució i de la lleis.

En l’equip d’Alejandro Fernández hi destaca Daniel Serrano com a secretari general i l’exdelegat del govern espanyol, Enric Millo, que serà el coordinador d’acció parlamentària. El fins ara secretari general del PPC, Santi Rodríguez, serà el nou portaveu dels populars al Parlament. Hi haurà sis vicesecretaries, la de comunicació i electoral anirà a càrrec d’Alberto Fernández Díaz, la Territorial estarà encapçalada per Maritxu Hervás, la d’organització per Antonio Gallego, la sectorial per Ángeles Esteller, la de política municipal per Manuel Reyes i la d’acció social per Marisa Xandri.

Entre els vocals hi haurà Andrea Levy, Esperanza García i Llanos de Luna i els vocals de lliure designació del president seran Jorge Fernández Díaz, Alicia Sánchez-Camacho, Xavier García Albiol, Alberto Fernández i Rafael Luna.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Dos restaurants de la Platja Llarga, obligats a tancar les seves portes

Notícia següent

L’Associació de patinets de Lleida reclama un consens per poder circular per la ciutat

Notícies relacionades