El TGN Bàsquet visita demà la pista del JET

Serà el segon partit en tres dies i tindrà lloc a les 17.45 a la pista de la JET

Això no s’atura. Després del partit d’ahir al vespre al pavelló del Sagrat Cor, el Sènior femení A disputa un altre matx i contra un rival també molt complicat, la Joventut Esportiva Terrassa (JET) —diumenge 17.45 h, a la pista de la JET—, i en només tres dies. Les noies que entrena Albert del Rey van fer un gran partit ahir però no van poder evitar que el seu adversari, el CBF Cerdanyola s’endugués la victòria (57-59).

Demà les coses no seran més fàcils precisament. La JET és l’únic equip que ha pogut guanyar fins ara el CBF Cerdanyola, ho va fer fa un parell de setmanes (53-52). Amb tot, la victòria és una necessitat pel TGN Bàsquet, que presenta un balanç de 2 victòries i 4 derrotes fins ara. S’ha de tenir en compte que el conjunt lila ha jugat 5 partits a casa i només n’ha guanyat un però, això sí, l’únic matx que ha disputat fora del Sagrat Cor, l’ha vençut.

La JET té un balanç de 4 triomfs i 2 derrotes. «Elles disposen d’una nord-americana molt bona, Bishop, que juga a l’exterior. En defensa són un equip que defensa en una zona diferent de les que se solen posar en pràctica. També pressionen força i fan molts dos contra un. Amb tot, una de les claus serà la nostra actitud. Si nosaltres sortim a jugar com ho vam fer ahir contra el CBF Cerdanyola, podrem posar-li les coses molt difícils a la JET», diu Albert del Rey.