Últims dies per inscriure’s als casals i campus d’estiu de Sant Pere de Ribes

Avatar photo

Activitats lúdiques, esportives i culturals molt variades i adaptades a les necessitats i inquietuds dels infants i les famílies

Imatge del Casal Aquaesport a l’Espai Blau. Foto: Aj. SPDR

Sant Pere de Ribes acollirà diversos casals d’estiu organitzats per les escoles, clubs esportius i altres entitats del municipi. Tant a Ribes com a les Roquetes l’oferta és amplia i variada pel que fa a la temàtica i els horaris per poder adaptar-se a les necessitats de les famílies i cobrir bona part del període de vacances escolars que comença el 21 de juny i acaba el 9 de setembre.

Casals d’estiu municipals

Enguany, el Campus d’Estiu Escoles de Ribes 2019 es farà del 25 de juny al 2 d’agost i tornarà del 2 setembre al 6 de setembre. Organitzat per l’AMPA Els Costerets, ofereix un horari de dilluns a divendres de matí i tarda; de 9 a 13.30 h, fins a les 15 h o les 17 h i amb possibilitat de servei d’acollida matinal de 7.45 h a 9 h. El Campus tindrà lloc a l’Escola Els Costerets tot i que també s’utilitzaran les instal•lacions del Pavelló Poliesportiu de Ribes i la pista coberta i la piscina exterior de l’Espai Blau. Es realitzaran activitats esportives com handbol, bàsquet, beisbol, natació, atletisme, etc. i es faran excursions al medi natural, a més d’activitats lúdic-recreatives i d’anglès. Les places són limitades i les inscripcions finalitzen el 21 de juny (més informació al web https://www.ampaelscosterets.cat/campus2019/ o trucant al telèfon 669 38 43 61).

A les Roquetes, el Casal d’estiu Diverolimpíades 2019 que organitzen les AMPA de les escoles roquetenques amb l’empresa Need Sports, començarà el 25 de juny i acabarà el 2 d’agost en horari de matí de 9 a 13 hores i servei de menjador fins a les 15 hores i acollida matinal gratuïta de 8 a 9 h. El casal tindrà lloc a l’Escola Mediterrània però també a la piscina municipal i a la platja. Les inscripcions continuen obertes fins al 7 de juny i es poden fer en línia al web http://www.needsports.cat o al correu [email protected].

També l’Espai Blau torna un any més amb l’AQUAESPORT, estades esportives adreçades a infants de 3 a 12 anys en les que l’objectiu és gaudir d’un estiu actiu ple d’experiències. Es fa del 25 de juny fins al 23 d’agost i del 2 al 6 de setembre de 8.30 a 16.30 h i inclou manualitats, kayaks, esports, jocs tradicionals, gimcanes, danses, a part d’un curs de natació (per a totes les edats) i d’iniciació al pàdel (a partir de 7 anys), són algunes de les activitats que es duran a terme (més informació https://www.espaiblau.cat/casal-destiu-aquaesport-espai-blau/).

Altres ofertes esportives i culturals

Igualment es poden trobar d’altres ofertes lúdiques i formatives que organitzen els clubs esportius i altres entitats per a aquest estiu. El Campus Handbol Ribes es farà de l’1 de juliol al 19 de juliol en horari de matí; el del Club Deportiu Ribes del 25 de juny al 2 d’agost; el Club Bàsquet Ribes de l’1 de juliol al 2 d’agost de 17 a 20 h; el Club Tennis Ribes del 25 de juny al 26 de juliol pels matin; el Club Patinatge Ribes del 5 al 8 d’agost durant tot el dia; i el Campus TAEKWON-DO ITF CLUB TAIJITU del 25 de juny al 2 d’agost al matí.

Quant a les entitats que organitzen casals i colònies, l’Esplai Ger farà el casal de l1 al 26 de juliol i les colònies del 29 al 4 d’agost; Els Xulius tindrà casal de l’1 al 19 de juliol i del 2 al 6 de setembre (de 8 a 17 h) i colònies del 22 al 28 de juliol; i el Casal Artístic d’estiu de Fes+Chapeau per a infants de 3 a 12 anys serà de l’1 al 26 de juliol de 10 a 14 o 17 hores amb possibilitat de servei d’acollida matinal i menjador. L’Espai Obert La Serra també organitza casal d’estiu i campament. A les Roquetes el Club Bàsquet Roquetes organitza un campus del 25 de juny al 31 de juliol i la Penya Jove de futbol del 25 de juny al 2 d’agost.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Teatre Tarragona seguirà tancat almenys fins a finals d’estiu

Notícia següent

Aquest cap de setmana arriba la Cuabarrada Kids Canyelles

Notícies relacionades