Dimarts, 15 d'abril de 2025
És notícia

El primer capità del Barça visita un dels restaurants de moda del Priorat

Avatar photo
El restaurant celebrava el seu onzè aniversari amb una oferta gastronòmica tradicional i creativa
Foto de @brotspoboleda

El FC Barcelona travessa un dels moments més importants de la temporada, vius en les tres competicions i a un pas de les semifinals de la Champions després de sis anys. Per això, els seus jugadors necessites evadir-se de la pressió i desconnectar. D’aquesta forma, un dels capitans del primer equip va triar un restaurant del Priorat per gaudir d’una oferta gastronòmica única aquest passat dissabte al vespre.

Marc-André ter Stegen, el primer capità del Barça que actualment està recuperant-se d’una lesió de llarga duració, va aprofitar que els seus companys jugaven a Leganés per visitar el restaurant Brots de Poboleda. Tal com ha informat el Diari Més, el jugador de 32 anys va provocar una gran expectació al Priorat, on el mateix local va aprofitar per compartir una instantània a les seves xarxes socials.

El porter alemany del Barça es va lesionar el passat setembre i actualment es troba a la part final de la seva recuperació. Inesperadament pel restaurant Brots de Poboleda, Marc-André ter Stegen va ser el ‘convidat estrella’ de l’onzè aniversari del local, el qual es caracteritza per una oferta gastronòmica fonamentada en productes de proximitat.

brots-poboleda-priorat-ter-stegen
Foto de @Brots de Poboleda

El restaurant va celebrar l’onzè aniversari amb Marc-André ter Stegen

El restaurant Brots de Poboleda ofereix el menú Brots i el menú Arrels. El primer, amb un cost de 40 euros, ofereix 3 plats i postres on l’oferta gastronòmica té una clara intenció creativa. D’altra banda, el segón té un cost de 38 euros i amb una proposta més tradicional amb dos plats i postres.

Menú Brots:

  • Coca d’algues amb botifarra d’enciam de mar i sardina fumada
  • Crema de pèsols amb lletons caramel·litzats i llagostins
  • Xai a baixa temperatura amb risotto de tomàquet
  • pannacotta de fava tonka, gelat de pebre rosa, escuma de roses i maduixa

Menú Arrels:

  • Gaspatxo de coliflor amb remolatxa i salmó fumat a casa
  • Tournedós de cua de bou amb nyoquis d’herbes
  • Pastís de formatge amb sorbet de cassis i violeta

Finalment, Marc-André ter Stegen va posar amb els responsables del local i va regalar una samarreta signada i dedicada al restaurant Brots de Poboleda. A més, la seva visita inesperada va servir per commemorar l’onzè aniversari del local, el qual s’ha consolidat com una de les propostes gastronòmiques més atractives del territori per la seva fusió entre la tradició i la creativitat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’home que va matar dos motoristes el cap de setmana queda en llibertat

Notícia següent
casal-gent-gran-cambrils

El grup ‘Bojos pel Ball’ del Casal de Gent Gran participarà al Cambrils DanceSport

Notícies relacionades