Gran afluència d’inscripcions al Casal d’Estiu de Torredembarra

Avatar photo

El casal facilitarà activitats pels nens fins al 10 d'agost

Els nens torrencs al Casal d’Estiu. Foto: EF

El Casal d’Estiu de Torredembarra torna un any més per oferir activitats diverses als alumnes de P3 a sisè. El casal es durà a terme 2 fins al 10 d’agost en horari de 9 a 13 h. Enguany, l’afluència d’inscripcions ha arribat fins a la cinquantena de nens en algunes de les setmanes.

El preu del casal és de 30 euros per setmana i, si es vol servei d’acollida al matí i/o al migdia, caldrà afegir-hi 5 euros més a la setmana. Les inscripcions, que es poden fer a la mateixa escola fins que s’acabin les places, encara són obertes per tots aquells nens que es vulguin acollir a gaudir d’activitats a diferents localitzacions de Torredembarra com l’Escola Antoni Roig, a la platja, a Cal Dània i a Cal Bofill – Centre d’Activitats Mediambientals.

L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, ha explicat: “Intentem donar un valor més a les activitats i, per això, enguany col·laborem amb la regidora de Joventut i Sostenibilitat per inculcar el respecte al medi ambient”. A això s’ha sumat el regidor de Joventut, Raúl García, que ha assegurat que “l’objectiu és complementar l’oferta que hi ha Torredembarra i anar més enllà del lleure, tenint també un aspecte educatiu”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un dels acusats de matar la caixera de Cambrils accepta 8 anys de presó

Notícia següent

Enxampen una conductora que circulava a 113 km/h pel centre de Reus

Notícies relacionades