Sitges acull l’acte de reconeixement a les empreses inclusives de la comarca del Garraf

Avatar photo

El dimarts 3 de juliol Sitges acollirà l’acte de reconeixement a les empreses de la comarca que fomenten la integració laboral de persones amb discapacitat

Sitges acollirà l’acte de reconeixement a les empreses de la comarca del Garraf que fomenten la integració laboral de persones amb necessitats especials mitjançant la contractació, pràctiques o estades formatives, en el marc del projecte TIMOL. Aquest projecte té com a propòsit la inclusió a l’empresa ordinària de persones amb discapacitat intel·lectual, mitjançant la metodologia de treball amb suport.

Durant l’acte de reconeixement, que se celebrarà el 3 de juliol a les sis de la tarda a l’hotel Melià Sitges, es podran conèixer algunes de les experiències laborals que han viscut persones amb discapacitat intel·lectual a diferents empreses de la comarca, com L’Eco de Sitges o l’Hotel Melià, i els beneficis que ha generat tant per a l’empresa com per al treballador la inserció laboral.

 L’acte comptarà amb l’assistència de l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, i de la regidora de Benestar i Família, Mireia Rossell, i de Serveis Urbans, Carme Almirall.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Inaugurat el nou CAP Josep Bertran i Miret a Sant Pere de Ribes

Notícia següent

L’alumnat dels programes de Formació i Inserció Laboral PTT – PFI clouen el curs amb un acte a l’Imet

Notícies relacionades