L’Orfeó Balaguerí presenta el concert de fi de curs

Avatar photo

El pròxim diumenge dia 18 de juny, l’Orfeó balaguerí oferirà un concert per acomiadar el curs, a l’església de sant Domènec a les vuit del vespre.

Avui s’han presentat el cartell i el programa del concert, el qual comptarà amb diverses composicions de musicals i bandes sonores, acompanyades pel piano de Joan Ramón Salamó Labat, i sota la direcció de Miguel Castro Santafé.

El programa començarà amb l’Hallellujah de Leonard Cohen; Amazing Grace, una cançó popular anglesa; Ave Verum, de Wolfang Amadeus Mozart; Cor dels Pelegrins, de Richard Wagner; i Imagine de John Lennon.

El concert seguirà amb Moon River, de Henry Mancini; Somewhere, de Leonard Bernstein; Memory, d’Andrew Lloyd Webber; Himne dels pirates, d’Albert Guinovart i amb la lletra de Xavier Bru de Sala; i Do you hear the people sing?, de Claude-Michel Schönberg.

L’entrada al concert serà inversa, i per tant els assistents podran valorar a través de la seva aportació el mateix concert i tota la feina que hi ha al darrera d’organització.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Parets del Vallès es viralitza arran d’una samarreta estampada del Japó

Notícia següent

La 9a edició de ‘Tarragona, ciutat de castells’ comptarà amb 21 diades

Notícies relacionades