Una col·lisió múltiple entre tres vehicles deixa quatre ferits

Avatar photo

L'accident de trànsit ha tingut lloc a causa de la boira en les carreteres

Un accident de trànsit produït per una col·lisió entre tres turismes ha deixat quatre ferits lleus en la localitat de Galisteo, a la província de Càceres, Extremadura, durant la nit d’aquest dimarts. Els afectats per la col·lisió múltiple són una dona de 31 anys, amb un esquinç cervical menys greu, i tres homes de 31, 66 i 58 anys com a ferits lleus per policontusiones, els quals han estat traslladats a l’Hospital de Còria.

L’accident de trànsit ha tingut lloc durant la nit d’aquest dimarts en l’autovia EX-A1, quilòmetre 63,5 sentit Còria, a 25 quilòmetres del municipi extremeny de Galisteo.

Segons han recollit els equips d’emergència, a l’accident de trànsit ha tingut lloc a causa de la boira en les carreteres.

El Centre Coordinador d’Urgències i Emergències 112 ha rebut una trucada informant de la col·lisió i ha mobilitzat diverses dotacions de serveis. Des del Servei Extremeny de Salut han acudit una Unitat Militar d’Emergències de Còria i un Suport Vital Bàsic (SVB) i un Punt d’Atenció Continuada (PAC) de Plasència. També han estat alertats serveis de la Creu Roja de Plasència, efectius de la Guàrdia Civil i equips de manteniment de carreteres.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Roses tanca el 2022 amb una inversió rècord en prestacions socials

Notícia següent

El 24è Torneig de futbol base Dow-la Pobla, tot un èxit

Notícies relacionades