Discuteix amb un company i crema l’escola mentre feien el sopar de Nadal

Avatar photo

Les flames han afectat totalment la zona del teatre on els monitors feien un sopar de Nadal

La direcció del col·legi Maristes Champagnat de Badalona s’ha posat a disposició dels Mossos d’Esquadra després que un operari de manteniment ha calat foc aquesta passada nit al teatre del centre, on els monitors estaven celebrant el sopar de Nadal. Agents del cos han detingut l’home, que després de provocar l’incendi hauria barrat les portes per evitar que les persones que hi havia a dins en sortissin. No obstant això, van aconseguir sortir-ne i, segons el centre, “ningú no ha pres mal”. Per tot plegat, la direcció de l’escola està col·laborant en la investigació policial. Pel que fa al teatre, ha quedat totalment cremat, però l’estructura no s’ha vist afectada, motiu pel qual les classes es podran reprendre amb normalitat passades les festes.

 

Segons fonts policials consultades per l’ACN, l’home també havia participat de la festa, però va marxar: “L’incendi es va originar durant una discussió entre una persona de manteniment i un grup de monitors que estaven celebrant el sopar de Nadal a l’escola”, detallen des del centre a través d’un comunicat.

En l’impàs, entre la discussió i el foc, l’home va ser identificat per la policia en un bar pròxim per protagonitzar un altre incident. La nit va acabar amb el piròman entrant a la sala d’actes de l’escola i calant foc.

 

A més, va intentar bloquejar la porta trencant la clau al pany. Els monitors, però, van poder obrir la porta i sortir del lloc.

Fins a l’escola es van desplaçar onze dotacions dels Bombers, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana i el Servei d’Emergències Mèdiques. Tot i la gravetat dels fets, finalment no es va haver de lamentar cap ferit de gravetat i només alguns monitors van ser atesos al mateix lloc per inhalació de fum.

Al treballador que va provocar el foc se l’acusa d’intent d’homicidi. Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta la investigació.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Altafulla arranjarà els desperfectes de la Llar d’Infants Hort de Pau

Notícia següent

Blanes inicia els ‘Tallers Gratuïts de Vacances de Nadal’

Notícies relacionades