60 comerços ja s’han adherit a la Campanya ‘Regala Reis a Blanes’ 

Avatar photo

L’Ajuntament ha repartit 4.000 vals de 12 € que ja es poden bescanviar als comerços adherits a la campanya

Després que durant els darrers dies s’han estat distribuint les cartes amb els vals perquè arribessin a les famílies, aquesta setmana ha començat una nova etapa, la més engrescadora per a tothom. Des del passat dijous 15 de desembre fins al dijous 5 de gener ja es poden bescanviar els vals de 12 € als comerços que s’hagin adherit a la Campanya ‘Regala Reis a Blanes’.

 

Paral·lelament, aquesta setmana també s’ha instal·lat un altre dels ingredients de la campanya que es fa a Blanes per tercer any consecutiu. La ‘Bústia Reial’ enviada especialment per Melcior, Gaspar i Baltasar perquè la faci servir la canalla de totes les edats, petits i grans. S’han encarregat de posar-la davant l’edifici de l’Ajuntament de Blanes els efectius dels Serveis Municipals, les Brigades.

 

Una seixantena d’establiments adherits a ‘Regala Reis a Blanes’

Les botigues i establiments del municipi que volen formar part de la Campanya Regala Reis a Blanes, tindran temps per apuntar-s’hi fins al dimarts 20 de desembre. Fins al moment, el dia d’avui, hi ha una seixantena de comerços adherits on es poden bescanviar els vals per comprar-hi tota mena d’obsequis o productes que cada família pot triar lliurement.

 

De fet, hi ha un ample ventall on triar, aplegats en 11 principals categories que es poden consultar en línia a través de l’enllaç allotjat al web de l’Ajuntament de Blanes. Així, hi ha botigues d’Animals; Roba i Complements; Joguines i Productes de Regal; Alimentació i Beguda; Perfumeria i Bellesa; Joieries i Similars; Electrònica i Motor; Llar i Bricolatge; Jardineria; Farmàcies; i Altres, el calaix de sastre.

 

En aquesta darrera categoria –la més abundant, amb una vintena de comerços inscrits- s’hi pot trobar de tot: llibreries; pedres i minerals; llaminadures; productes per telèfons mòbils, informàtica i accessoris; electrodomèstics; òptiques; material escolar i d’oficina; bosses de mà i maletes; etc. L’altra categoria que compta amb un major nombre d’inscrits és la de Roba i Complements, amb una quinzena de botigues.

 

Més de 4.000 Cartes als Reis amb vals de 12 € per a infants de 0 a 12 anys

En aquesta tercera edició s’han mantingut les principals característiques que ja van tenir les dues anteriors. Sobretot després que el 2021 ja es va augmentar la franja d’edat dels nens i nenes que se’n podien beneficiar. Són més de 4.000 infants, sumant tots els qui es troben entre els nadons de 0 anys fins als 12 anys.

 

Igual que l’any passat, es manté la quantia dels vals, que el 2021 va passar a ser de 12 € en lloc dels 10 € de la primera edició del 2020. A principis d’aquest mes de desembre va començar la difusió enviant correus electrònics a les Escoles, Llars d’Infants i Associacions de Mares i Pares d’Alumnes perquè coneguessin el seu funcionament, així com als establiments comercials perquè s’hi adherissin.

 

La setmana següent es van repartir els sobres als centres educatius perquè els fessin arribar a tots els nens i nenes de  Blanes de 0 a 12 anys la ‘Carta als Reis’ perquè la puguin emplenar amb els seus desitjos. A la part baixa de la carta hi ha un retallable amb un val per 12 € finançats per l’Ajuntament de Blanes, mentre que la carta amb els desitjos es pot lliurar a la ‘Bústia Reial’ que hi ha instal·lada davant l’edifici de l’Ajuntament.

 

Les cartes amb els vals s’han distribuït a través de dos mitjans segons les edats dels nens i nenes. Perquè poguessin arribar als que tenen de 3 a 12 anys es van lliurar en sobres individualitzats als pares i mares per a cadascun dels alumnes a través dels centres educatius. Pels nens i nenes nascuts els anys 2020, 2021 i 2022, el pare o la mare han recollit aquesta setmana els vals de descompte dels infants a les dependències de Promoció de la Ciutat, a l’antiga Escola SAFA.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Mor un nen per ingerir un líquid tòxic i el seu germà està en estat crític

Notícia següent

Apunyalen un jove de 20 anys a l’abdomen i el braç de matinada

Notícies relacionades