‘El Vendrell sent la música’ finalitza el 2022 amb tres propostes

Avatar photo

Hi haurà ball de Cap d'Any després de les campanes

Aquest mes de desembre finalitza el cicle “El Vendrell sent la música” del 2022 amb tres propostes en diferents espais del Vendrell per fer arribar la música a tothom.

El dijous 15 de desembre, a les 17:30 h, al passeig de les Bòbiles, serà el torn de l’Escola Municipal de Música Pau Casals amb L’EMMPAC surt al carrer.

El dissabte 17 de desembre, a les 18:30 h, l’Agrupació Musical Virgen del Consuelo oferirà un concert al carrer de les Quatre Fonts.

I el dissabte 31 de desembre, després de les campanades, la Sala Pau Casals de La Lira Vendrellenca acollirà el Ball de Cap d’Any amb l’Orquestra Melodia.

La regidora de Cultura, Silvia Vaquero, ha explicat que “dins de l’agenda d’activitats nadalenques, finalitzem El Vendrell sent la música del 2022 en diferents espais, amb un esperit de cohesió i de convivència al voltant de la cultura amb l’objectiu per fer-la arribar a tothom. I, com no podria ser d’altra manera, ho fem amb un dels pilars fonamentals del Vendrell, la música, perquè tothom la pugui gaudir”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El govern central atorga 1,2MEUR al comerç de Tarragona

Notícia següent

Un veí d’Amposta surt al carrer amb 26 grams de cocaïna

Notícies relacionades