Un nen d’11 anys mor en caure des del balcó d’un hotel

Avatar photo

El menor estava fent parkour quan va trepitjar una cúpula la qual es va trencar

El menor d’onze anys que va caure mentre feia parkour de la cinquena planta d’un hotel de l’Albir, a l’Alfàs del Pi (Alacant), ha mort. El nen va ser traslladat en estat molt greu a l’Hospital General Universitari d’Alacant, on va morir la nit del diumenge, al voltant de les 23.30 hores.

 

El nen havia resultat ferit amb politraumatisme en caure d’un cinquè pis, després de trepitjar una cúpula que es va trencar. L’equip del SAMU va aconseguir estabilitzar al menor després de realitzar-li diverses maniobres, però hores més tard va morir a l’hospital.

Els fets van ocórrer aquest diumenge quan, al voltant de les 15.00 hores, el CICU va rebre un avís que un nen havia caigut accidentalment d’un cinquè pis mentre feia salts, a l’interior d’un hotel de la localitat alacantina de l’Alfàs del Pi, segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències.

 

La mare del menor, de 47 anys, va ser traslladada per crisis d’ansietat al mateix centre hospitalari, en la unitat de suport vital bàsic.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Mor als 29 anys l’estrella de l’hoquei català Alexandre Acsensi

Notícia següent

Aigües de Mataró renova la xarxa d’abastament de 4 carrers

Notícies relacionades