Un mort a ganivetades i un ferit a la zona de discoteques de Salou

Avatar photo

Aquest nou apunyalament arriba a menys de 48 hores després del crim de davant de la discoteca Brisas del Caribe

Un noi ha resultat mort després de rebre fins a quatre ganivetades en un homicidi que ha tingut lloc al carrer de Valls de Salou, i un dels seus companys ha resultat ferit. Els successos han ocorregut aquesta matinada a Salou, al voltant de les cinc, i l’incident s’ha iniciat en un dels carrers que donen al carrer de Carles Büigas on es concentren totes les discoteques de la capital de la festa de la Costa Daurada.

Els Mossos d’Esquadra demanen col·laboració ciutadana, tot i que s’han negat a hores d’ara a donar més informació dels agressors, i parlen de “dos joves”. Segons ha pogut saber el digital el ElCaso.cat, el recepcionista de l’hotel Salou Beach ha alertat al 112 al voltant de dos quarts de cinc que hi havia una persona estirada a la via pública, ferida greu, amb diverses ganivetades. Quan els Mossos han arribat a lloc amb els serveis sanitaris no han pogut salvar la vida del noi, que ha mort allà mateix.

Aquest nou apunyalament arriba a menys de 48 hores després del crim de davant de la discoteca Brisas del Caribe, on jove d’uns 20 anys també va ser apunyalat i va acabar morint a les portes de la discoteca. Com en el cas de Salou, l’assassinat de Barcelona encara no s’ha pogut aclarir.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Torna la mostra de còmic a Cornellà de Llobregat

Notícia següent

Figueres preveu que la casa natal de Dalí es pugui visitar el 2023

Notícies relacionades